Autorius apie receptą:
Saldainius su avokadu išbandyti privalo visi avokadų ir saldainių mylėtojai. Saldžiai gaivūs! Maloniai gomurį lepinantys ir, tikriausiai, verti "Sveikiausių saldainių"
Saldainius su avokadu išbandyti privalo visi avokadų ir saldainių mylėtojai. Saldžiai gaivūs! Maloniai gomurį lepinantys ir, tikriausiai, verti "Sveikiausių saldainių" apdovanojimo. Be gliuteno, be pridėtinio cukraus, tinkantys veganams ir vegetarams.
(...daugiau)(...mažiau)Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kokosų aliejų ir drožles sudėkite į trintuvą ir smulkinkite apie 5 minutes. Į trintuvą taip pat sudėkite smulkintą avokadą, supilkite klevų sirupą, citrinos sultis ir susmulkinkite iki vientisos konsistencijos masės. Gautą masę dėkite į šaldymo kamerą 20 minučių.
3.
Ištirpinkite šokoladą.
4.
Iš sustingusios masės formuokite rutuliukus ir juos apvoliokite šokolade. Paruoštus saldainius dėkite 30 minučių į šaldytuvą.