<p>500 ml natūralaus jogurto arba neriebios grietinės</p>
<p>2 v. š. miltų</p>
<p>2 bananai</p>
<p>2 kiaušiniai</p>
<p>apie 300 g avižinių dribsnių</p>
<p>druskos, cukraus, aliejaus - pagal skonį.</p>
<p>Dribsnius supilti į jogurtą ir pabrinkinti. Supjaustyti gabalėliais bananą. Išplakti kiaušinius su keliais šaukštais cukraus ir sudėti į dribsnių-jogurto masę. Pridėti kelis šaukštus miltų. <em> </em> Masę išmaišyti. Į paruoštą tešlą atsargiai įmaišyti bananus, kad nesusitrintų. Tešlą šaukštu dėti į keptuvę , kepti ant nedidelės ugnies, kol gerai apskrus.</p>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)