Autorius apie receptą:
Aviečių kremą patiekite kaip pagardą prie desertų arba pusrytinio jogurto. Arba užtepkite blynus aviečių kremu!
Aviečių kremą patiekite kaip pagardą prie desertų arba pusrytinio jogurto. Arba užtepkite blynus aviečių kremu!
Dan Sukker
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų
aviečių
120 gramų
cukraus uogienėms
(naudojome Dansukker)
1 vienetas
kiaušinių
25 gramai
sviesto
(kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avietes nuspauskite per tankų sietelį. Išplakite kiaušinius. Tada juos įplakite į nuspaustą aviečių masę. Mišinį nuspauskite per tankų sietelį ir supilkite į prikaistuvį storu dugnu. Suberkite cukrų uogienėms ir maišydami pakaitinkite 5 minutes.
2.
Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite sviestą. Prikaistuvį įdėkite į šalto vandens dubenį. Mišinį plakite elektriniu plaktuvu, kol aviečių kremas atvės. Supilkite į gerai išplautą stiklainį ir padėkite į šaldytuvą.