Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištienos šlaunelių
10 g čili pipirų
20 g sezamo sėklų
10 g sauso sultinio
20 ml degtinės
10 g imbiero
10 g cukrau
100 g krakmolo
10 g porų
5 g česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš vištienos šlaunelių ištraukti kaulus, tada kiekvieną šlaunelę supjaustyti į 4 dalis. Supjaustytą mėsą įtrinti degtine, į įkaitintą aliejų sudėti vištienos gabaliukus prieš tai apvoliotus krakmole, kepti 10 min. Kitoje keptuvėje pakepinti imbierą, česnaką, porus, čili pipirus, sausą sultinį, cukrų, viską pakepinti 2 min. Pakeptą masę užpilti ant vištienos ir apibarstyti sezamo sėklomis.