Autorius apie receptą:
Mano vaikams labai patiko, man buvo gal kiek per saldu, nes arbūzas, kurį naudojau, buvo labai saldus. Tad papildomai cukraus iš tiesų galima ir nedėti.
Mano vaikams labai patiko, man buvo gal kiek per saldu, nes arbūzas, kurį naudojau, buvo labai saldus. Tad papildomai cukraus iš tiesų galima ir nedėti.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
arbūzo
1 vienetas
bananų
1 šaukštelis
cukraus
(nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Nulupkite bananą ir sulaužykite gabaliukais. Arbūzo minkštimą be sėklų supjaustykite gabaliukais.
2.
Sudėkite vaisius į indą, kuriame trinsite. Jei norite šalto gėrimo, sumeskite kelis ledukų gabaliukus ir sutrinkite viską trintuvu.