Supilame į puodą 300 ml vandens ir sudedame į jį apelsinų griežinėlius ir paverdame apie 5 min.
Tuomet apelsinų griežinėlius nusunkiame.
Į puodą supilame likusius 300 ml vandens bei cukrų ir paverdame kol cukrus ištirpsta.
Cukrui ištirpus į puodą sudedame apvirtus apelsinų griežinėlius ir verdame apie 1 valandą (griežinėlių žievelės turi būti skaidrios).
Išvirtus griežinėlius išgriebiame, nuvarviname sirupo perteklių ir. sudėję ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, dedame į 120 laipsnių temperatūros orkaitę ir padžioviname apie 15-20 min.
Pravėsusius griežinėlius merkiame į ant garų ištirpintą šokoladą ir sudedame ant kepimo popieriaus, kad atvėstų ir sustingtų šokoladas.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)