1.
Želatiną užpilkite vandeniu, kad apsemtų ir palikite, kol išbrinks. Vėliau ištirpinkite garų vonelėje ir palikite pravėsti.
2.
Meduolius sutrupinkite (naudojausi elektriniu smulkintuvu).
3.
Grietinę išmaišykite su cukrumi (kadangi meduoliai saldūs, cukraus dedu labai minimaliai). Tuomet supilkite ištirpintą bei atvėsintą želatiną ir gerai išmaišykite.
4.
Formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Dėkite meduolių trupinius, pusę grietinės masės. Išdėliokite 1 bananą, supjaustytą griežinėliais. Vėl berkite trupinius, grietinę, bananus ir ant viršaus užberkite meduolių trupinius. Viršų atsargiai paspauskite.
5.
Dėkite į šaldytuvą ir palikite kelioms valandoms arba geriausiai per naktį.