Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | kvietinių miltų | |
200 mililitrų | pieno | |
5 vienetai | kiaušinių trynių | |
100 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
80 gramų | cukraus | |
30 gramų | šlapių mielių | |
1 šaukštas | vanilinio cukraus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
400 gramų | maltų aguonų | |
600 mililitrų | pieno | |
1 stiklinė | razinų | |
0.5 stiklinės | cukraus | |
0.5 stiklinės | graikinių riešutų (kapotų) | |
0.5 stiklinės | migdolų (kapotų) | |
5 vienetai | kiaušinių baltymų | |
3 šaukštai | medaus | |
2 šaukštai | sviesto | |
1 šaukštas | malto cinamono | |
1 šaukštas | migdolų ekstrakto | |
Papildomai: | ||
šiek tiek | kvietinių miltų (stalui pabarstyti) |