Želinis tortas "Gaiva"

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Želinis tortas "Gaiva"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l pieno
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai želatinos
3 pakeliai želė
Vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoškite žėlė kaip nurodyta ant pakelio. Turi gautis 1,5 l žėlė.
Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną. Į puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir pakaitinkite, supilkite išbrinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite kol želatina ištirps, tik neužvirkite. Atvėsinkite pieną su ištirpinta želatina. Sustingusią žele supjaustykite gabaliukais ir suberkite į puodą su atvėsintu pienu, atsargiai išmaišykite ir per naktį palikite šaldytuve. Galite įdėti ir vaisių, bus dar skaniau.
AUTORIUS: Deimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital