Autorius apie receptą:
Niekaip nesuprantu, kodėl tokių prieskonių nepagaminau anksčiau? Bet geriau vėliau, negu niekada. Prieskoniai kvapnūs, gaivūs. Paruošti šaldytuve gali stovėti ir
Niekaip nesuprantu, kodėl tokių prieskonių nepagaminau anksčiau? Bet geriau vėliau, negu niekada. Prieskoniai kvapnūs, gaivūs. Paruošti šaldytuve gali stovėti ir savaitę.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pundelis
petražolių
2 skiltelės
česnako
1 šaukštas
alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis
jūros druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Petražoles nuplauname, nusausiname. Česnaką nulupame. Petražoles ir česnaką pasmulkiname iki vientisos masės, galima peiliu arba maisto smulkintuvu.
2.
Įmaišome jūros druską.
3.
Paruoštus prieskonius dedame į indelius, užpilame aliejumi. Dedame į šaldytuvą, kol prireiks.