Autorius apie receptą:
Žalios spalvos vaisiai ir daržovės turi mūsų organizmui valomąjį ir gydantį poveikį. Beveik visi jie turi mažai kalorijų, bet daugybę vitaminų ir mineralų. Būtent jie
Žalios spalvos vaisiai ir daržovės turi mūsų organizmui valomąjį ir gydantį poveikį. Beveik visi jie turi mažai kalorijų, bet daugybę vitaminų ir mineralų. Būtent jie gerina medžiagų apykaitą. Juos rekomenduoja mitybos specialistai organizmo detoksikacijai. Kokteilį pagardinau stevija, kuri, pasak daktaro Urnikausko, gerina virškinimą, mažina cholesterolį, padeda mesti svorį. Oi kaip energija užplūs išgėrus, o lengvumo pojūtis garantuotas.
(...daugiau)(...mažiau)
Regina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto
ilgavaisių agurkų
0.5 vieneto
avokadų
(minkštimo)
1 vienetas
kivių
1 vienetas
salierų stiebų
0.5 vieneto
citrinų
(sulčių)
1 šaukštelis
stevijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Saliero stiebą susmulkinti, užpilti verdančiu vandeniu, padėti uždengus, kol pravės.
2.
Kivį nulupti.
3.
Jau šaltą salierų "arbatą", galima ir su tirščiais, supilti į smulkintuvą, sudėti nuluptą kivį, agurko pusę, nulupto avokado minkštimą, įspausti pusės citrinos sultis, įpilti stevijos ir suplakti.