Išplakti kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilti pieną ir išmaišyti. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir supilti į kiaušinių masę. Gerai išmaišyti.
Kepimo skardą iškloti popieriumi ir patepti sviestu. Įpilti tešlą ir išlyginti.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 min. 200 ℃ temperatūroje.
Išimti iš orkaitės ir tolygiai paberti 2 šaukštus cukraus ant kepinio.
Ant stalo patiesti kepimo popierių ir padėti ant jo apverstą iškeptą lakštą. Nuimti kepimo popierių.
Tolygiai patepti įdaru ir greitai suvynioti. Palikti kol atvės.
Įdaras. Gabalėliais supjaustyti 2 konservuoto persiko puseles ir vieną konservuotą ananasą. Juos sumaišyti su rikotos sūriu ir 1 šaukštu cukraus pudra.
Ištirpinti šokoladą ir užlieti ant vyniotinio. Uždėti 1 šaukštą apelsinų cukatų.
Prieš valgant vyniotinį supjaustyti maždaug 2/3 cm. pločio riekelėm.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)