Vištienos filė supjaustyti gabaliukais, ištrinti vištienos prieskoniais (jei reikia, pridėti mėgstamų prieskonių), druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Vištienos gabaliukus apkepinti keptuvėje su aliejumi. Pasigaminti morkų ir žirnelių garnyrą: morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Galiausiai sukrėsti kepintos vištienos gabaliukus. Patiekti su ryžiais, bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!