Autorius apie receptą:
Ant duonos riekelės tepiau augalinės kilmės užtepėlę, ant viršaus ikrai ir keli lapeliai gražgarsčių. Užtruksite gaminant iki 5 min + 4 val, kol užkandis ilsėsis. Skanių ir
Ant duonos riekelės tepiau augalinės kilmės užtepėlę, ant viršaus ikrai ir keli lapeliai gražgarsčių. Užtruksite gaminant iki 5 min + 4 val, kol užkandis ilsėsis. Skanių ir naujų atradimų virtuvėje!
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 šaukštai
chia (ispaninio šalavijo) sėklų
2 šaukštai
sojos padažo
7 šaukštai
vandens
2 lapai
jūros dumblių lapų nori
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Čija sėklas užpilame sojos padažu ir vandeniu.
2.
Nori lapus susmulkiname. Suberiame į sėklas. Gerai išmaišome ir paliekame užkandį brinkti bent 4 val. Aš paruošiu vakare, dedu į šaldytuvą ir ryte skanauju sumuštinius.