Į uždengiama indą sudėkite citrinos žievelę ir sultis, garstyčias, cukrų, druską ir česnaką. Uždenkite ir gerai suplakite. Padėti į šaldytuvą 2-24 valandoms.
Virkite tortelini dideliame puode pagal ant pakuotės parašytus nurodymus, įdėkite šparagus į puodą likus 5 minutėms iki pabaigos; nusunkite. Perplaukite tortelini ir šparagus šaltu vandeniu; vėl nusausinkite.
Gerai išmaišykite tortelini-šparagų mišinį su alyvų aliejumi dideliame dubenyje. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2-24 valandoms. Sudėkite supjaustytą papriką, sūrį, svogūnus, riešutus ir paprikos puseles į uždaromus maišelius.
Pervežkite visus komponentus šaldiklyje. Patiekdami, sumaišykite supjaustytą papriką, sūrį, svogūnus, riešutus su tortelini-šparagų mišiniu. Suplakite užpilą; juo užpilkite viską, išmaišykite. Šaukštu užpildykite mišiniu paprikos puseles. 10 porcijų.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)