Autorius apie receptą:
Vos trys ingredientai ir puikus nekeptas desertas. Mane tokiais atvejais gelbsti želė žiedas. Gaminti jame paprasta, lengva, o rezultatas niekada nenuvilia, nes vaizdas visada
Vos trys ingredientai ir puikus nekeptas desertas. Mane tokiais atvejais gelbsti želė žiedas. Gaminti jame paprasta, lengva, o rezultatas niekada nenuvilia, nes vaizdas visada puikus. Receptą radau "5produktai" tinklaraštyje .
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų
kreminės varškės
231 gramas
želės
(3 pakelių, mėgstamos, aš rinkausi miško uogų skonio)
pagal poreikį
uogų
(aš naudojau avietes, šilauoges, gervuoges)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į žiedo formą suberiame nuplautas uogas.
2.
Pasiruošiame vieną pakelį želė. Užpilame 220 ml karšto vandens. Išmaišome ir atvėsiname. Užpilame ant uogų ir dedame į šaldytuvą stingti.
3.
Kitus 2 pakelius želė užpilame 500 ml karšto vandens, išmaišome, atvėsiname.
4.
Kai želė masę atvės, įmaišome kreminę varškę. Supilame ant uogų ir želė sustingusio sluoksnio. Dedame į šaldytuvą stingti bent 3 ar 4 val.
Patarimai:
•
Kadangi gaminau želė žiede, tai viską dariau aukštyn kojomis. Jei gaminsite tortinėje ar stiklinaitėse, pradėkite nuo varškės sluoksnio.