Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g varškės
2 morkos
1 šaukštas manų
2 šaukštai cukraus
1 kiaušinis
1 obuolys
2 šaukštai miltų
Druskos - truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite šiaudeliais. Nuluptą obuolį perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Varškę pertrinkite per sietelį. Sudėkite morkas, obuolius, suberkite manus, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos, cukraus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite pailgus paplotėlius, pavoliokite miltuose ir kepkite karštuose riebaluose ant silpnos ugnies, kol dailiai apskrus. Patiekite apibarstytus cukraus pudra arba su grietine.Skanaus!