Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 bulvės
1 kg menkės filė
3 morkos
3 svogūnai
500 g grybų
Kvietiniai miltai
500 g grietinės
Druska
Juodieji pipirai
Žuvies prieskoniai
Aliejus
Pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame. Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį. Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min. Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200 C orkaitę valandai, pusantros. Pagardiname pomidorupadažu kai iškepa.