<div class="ingredients">
<div><var>Ingredientai:</var></div>
<div>300 g obuolių,<br />
1 kg raudongūžio kopūsto,<br />
žiupsnelis druskos,<br />
2 v. š. vyno acto,<br />
40 g razinų,<br />
1 a. š. kmynų,</div>
<div>5 v. š. aliejaus.</div>
<div> </div>
</div>
<div class="recipe_make">
<div><var>Gaminimas:</var></div>
<div>Kopūstą smulkiai supjaustykite ir troškinkite aliejuje uždarame inde, kol suminkštės. Po to sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius bei visus kitus priedus ir uždengus palaikykite karštai, kol suminkštės obuoliai. Į stalą patiekalą galima paduoti ir karštą, ir šaltą. </div>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)