Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos sprandinės
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis druskos
1/4 l mėsos sultinio
2 svogūnai
400 g bulvių
1 kg šviežių kopūstų
2 šaukštai sviesto
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti mėsą. Dažnai maišyti. Paskaninti druska, užpilti sultiniu ir valandą troškinti.
Svogūnus ir bulves nulupti, bulves supjaustyti į 4 dalis, o svogūnus - žiedeliais. Po 30 troškinimo minučių į puodą su mėsa suversti svogūnus ir bulves. Paskaninti druska ir pipirais.
Kopūstus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir nuplikyti verdančiu vandeniu.
Po valandos virimo ant bulvių ir svogūnų suberti pjaustytus kopūstus ir dar pavirti 10 minučių. Įberti šiek tiek druskos ir pipirų.
Prieš patiekiant įdėti sviesto, dar pagardinti pipirais.