Autorius apie receptą:
Tai patys mano mėgstamiausi ir skaniausi vafliai. Trapūs, saldūs ir visada primenantys vaikystę. Belieka tik tešlą užmaišyti, kepti, sukti ir smaguriauti. Iš normos iškepiau
Tai patys mano mėgstamiausi ir skaniausi vafliai. Trapūs, saldūs ir visada primenantys vaikystę. Belieka tik tešlą užmaišyti, kepti, sukti ir smaguriauti. Iš normos iškepiau apie 20 vnt vaflių. Tai visas kalnas ir manau užteks 5 - 6 žmonėms pasmaguriauti. (...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
6 vienetai
kiaušinių
2 stiklinės
kvietinių miltų
1 stiklinė
cukraus
(ar pagal skonį)
200 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname. Paliekame pravėsti
2.
Kiaušinius išsukame su cukrumi iki purios masės. Po truputį supilame pravėsusį sviestą.
3.
Įsijojame miltus. Tešlą gerai išmaišome.
4.
Įkaitiname vaflinę, pilame šaukštą tešlos. Kepame, kol apskrus.
Patarimai:
•
Vaflius susukite dar labai šiltus, nes vėsdami jie stingsta.
Šiandien kepiau antrą kartą, nežinau ar todėl kad darau puse porcijos ar tiesiog miltu kiek per daug(taip gavosi pirmas kartas). Antrą kartą dėjau kiek mažiau miltu ir gavosi TOBULI!! Ačiū už nuostabų receptą!❤
ATSAKYTI
Aldona
2019-03-24 23:37
Gaminu pagal šį receptą ir labai gerai gaunasi.
ATSAKYTI