1.
Sviestą sukapoti, sudėti į dubenį, suberti cukrų, druską, kepimo miltelius, miltus ir įtarkuoti pusę citrinos žievelės. Sutrinti rankomis į trupinius. Tuomet įdėti jogurtą.
2.
Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių į atskirus indus. Trynius trumpai paplakti ir supilti į dubenį su trupiniais. Užminkyti tešlą. Paruoštą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 20 minučių.
3.
Patiesti kepimo popierių, jį pabarstyti miltais ir iš tešlos iškočioti 24x24 cm dydžio stačiakampį, tuomet jį įdėti į kvadratinę torto formą ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių iki kol gražiai apkeps.
4.
Į dubenį su kiaušinių baltymais suberti cukrų ir išplakti iki standumo.
5.
Sukapoti graikinius riešutus.
6.
Ant apkepto pyrago pado užtepti sluoksnį uogienės, tuomet uždėti išplaktus baltymus, o viršų pabarstyti graikiniais riešutais. Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
7.
Kai pyragas iškeps, leisti jam visiškai atvėsti formoje, o tik tada pjaustyti.