Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
325 gramai | falafelių (naudojau „Naturli“) | |
250 gramų | humuso | |
5 vienetai | tortilijų (vidutinio dydžio) | |
2 vienetai | morkų (didelių) | |
1 vienetas | ilgavaisių agurkų | |
1 vienetas | avokadų (didelio, sunokusio) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
1 pundelis | salotų | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų | |
3 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“) | |
pagal skonį | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | žemės riešutų sviesto (glotnaus) | |
62 mililitrai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 vieneto | citrinų (išspaustų sulčių) | |
2 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | klevų sirupo | |
2 šaukšteliai | garstyčių | |
1 žiupsnis | druskos | |
1 žiupsnis | grūstų juodųjų pipirų | |
2 šaukštai | vandens (šalto, apytikriai) | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | kalendros (šviežios) | |
šiek tiek | žaliųjų citrinų (riekelių) |