Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | kopūstų (nedidelio arba galima keisti 1 vidutiniu savojos ar pekino kopūstu) | |
1 vienetas | ilgavaisių agurkų (arba 2 trumpavaisių) | |
30 gramų | laiškinių česnakų (galima keisti svogūnų laiškais) | |
Padažui: | ||
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 sauja | riešutų (naudojome perpus anakardžius ir graikinius) | |
3 šaukštai | maistinių mielių (galima keisti tarkuotu kietuoju sūrio) | |
2 vienetai | citrinų (nedidelių) | |
30 gramų | špinatų | |
20 gramų | baziliko (galima keisti kalendromis, petražolėmis ar mėtomis) | |
10 gramų | laiškinių česnakų (nebūtina) | |
1 vienetas | šalotinių svogūnų (arba 0.5 nedidelio rausvojo ar paprasto svogūno) | |
2 šaukštai | ryžių acto (arba obuolių ar balto vyno acto) | |
2 skiltelės | česnako | |
0.5 šaukštelio | druskos |