Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 stiklinės
miltų
1 stiklinė
cukraus
200 gramų
sviesto
2 šaukšteliai
kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų
varškės
3 vienetai
kiaušinių
1 stiklinė
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
2.
Sviestą sutarkuoti, suberti cukrų, miltus su kepimo milteliais ir viską pertrinti tarp pirštų iki šlapio smėlio konsistencijos trupinių.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu, berti pusę birios masės, dėti visą varškės masę ir ant viršaus likusią birią masę. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 20 - 30 minučių.
Miltų tikrai parašyta per daug. Reikia 2-jų stiklinių. Toliau viskas gerai, varškė turi būti skysta. Aš dar apelsino arba citrinos žievelės įtarkuoju. Labai skanus, pūrus pyragas.
ATSAKYTI
Ernesta
2023-03-28 16:37
Dariau viska pagal recepta. Nesamone gavosi. Varske per skysta, o miltu tikrai pagal recepta daug, cia max 2 stiklines, o ne 4.
ATSAKYTI
Neringa
2024-04-26 20:45
Taip tikrai miltu per daug aš viska mažinau per puse, o vietoj varškes idejau uogienes .
ATSAKYTI