Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g sviesto
2 šaukštai miltų
250 ml pieno
2 šaukštai sūrio miltelių arba 50 g smulkaus tarkuoto sūrio
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukam. Įpilam pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiam sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiam druskos ir išmaišome. Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų
Kam klaidinti skaitytojus. Gal pirma reikia pilti pieną, paskui berti miltus. Ar norisi, kad padažas gumulais sušoktų?
ATSAKYTI
Giedrė
2020-12-17 09:32
Tikrai ne - tai yra klasikinio Bešamelio interpretacija: pienas keliauja į puodą po miltų. Svarbu viską labai gerai maišyti, o pieną pilti dalimis, tuomet jokių gumuliukų nebus - jie išsimaišys.
ATSAKYTI
sefas
2021-08-25 16:07
kazka nusisnekejot
ATSAKYTI
james
2015-04-16 16:13
it was really good and it had a nice soft flavour ATSAKYTI