Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
30 g mielių
200 ml pieno
2 tryniai
50 g cukraus
50 g riebalų
1 v. š. spirito
aliejaus kepimui
100 g miltelinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pašildyti pieną, ištirpinti mieles, įberti miltus ir užminkyti tešlą, pradėjus minkyti įpilti šaukštą spirito. Iš pakilusios tešlos iškočioti dviejų pirštų storio lakštą ir stikline išspausti. Galima padaryti mažas bandeles. Paruoštas spurgas dėti ant lentos, uždengti, kad pakiltų. Į riebalus įmesti žalios bulvės gabaliukų, kad mažiau degtų. Riebalams įkaitus, dėti spurgas ir virti kol apgels. Išgriebus dėti ant sieto ir pabarstyti milteliniu cukrumi.