Nulupkite, susmulkinkite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje su aliejumi.
Supjaustome šparagines pupeles maždaug 2 cm ilgio šiaudeliais.
Nuskuskite ir mažais kubeliais supjaustykite bulves.
Nuskuskite ir sutarkuokite morkas.
Pilkite į puodą sultinį, sudėkite bulves ir pavirkite maždaug 5 min.
Bulvėms pavirus sudėkite pupeles, morkas, svogūnus, saują petražolių ir virkite, kol daržovės suminkštės.
Išvirus supilkite grietinėle, įdėkite pagal skonį prieskonių, išmaišykite, pavirkite apie 5 min. ir tiekite.
Prieš patiekiant sriubą galite papuošti žalumynais ir smulkiai supjaustytus agurku.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!