Autorius apie receptą:
Tinka prie žvėrienos, vištienos ir jautienos kepsnių.
Tinka prie žvėrienos, vištienos ir jautienos kepsnių.
Dan Sukker
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas
spanguolių
800 gramų
cukraus uogienėms
(naudojome Dansukker)
400 mililitrų
vandens
100 mililitrų
konjako
1 vienetas
cinamono lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite uogas. Į verdantį vandenį suberkite uogas su cinamono lazdele ir uogienių cukrų. Virkite 5 minutes. Nugriebkite putas.
2.
Puodą nukelkite nuo viryklės ir supilkite konjaką. Maišykite kol masė atšals, kitaip uogos sulips. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.