Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žalių šparagų
500 g baltų šparagų
2 vištienos filė
150 g salotų
500 g braškių
melisos lapelių
6 šaukštų vyno acto
8 šaukštų aliejaus
citrinos žievelės
cukraus
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagus nulupkite ir supjaustykite kelių centimetrų dydžio gabaliukais.
Virkite 8-10 minučių pasūdytame vandenyje, įbėrusi žiupsnelį cukraus. Nukoškite.
Vištieną apkepinkite ant lėtos ugnies apie 20 minučių. Ataušusią supjaustykite plonais griežinėliais.
Braškes supjaustykite perpus, salotas sudraskykite, melisą smulkiai supjaustykite.
Padažui suplakite actą su aliejumi ir citrinos žievele, pabarstykite druska, pipirais ir cukrumi. Į lėkštę sudėkite šparagus, braškes ir mėsą, ant viršaus - salotas. Ant salotų užpilkite paruoštą padažą.