Autorius apie receptą:
Greitai paruošiama, pikantiška ir labai skani užkandėlė, kurią galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą. Beje, šoninę šiame recepte galima keisti ir kumpiu.
Greitai paruošiama, pikantiška ir labai skani užkandėlė, kurią galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą. Beje, šoninę šiame recepte galima keisti ir kumpiu.
Ugnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės
šaltai rūkytos šoninės
(arba kumpio)
150 gramų
varškės
(skaniau riebesnės)
1 šaukštas
majonezo
1 skiltelė
česnako
šiek tiek
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę sutrinti šakute su majonezu ir išspaustu česnaku. Jeigu norisi, dar pagal skonį galima pagardinti trupučiu druskos ir pipirų.
2.
Varškės masę dėti ant šoninės juostelių ir susukti. Sutvirtinti mediniu iešmeliu.
3.
Tokius suktinkas galima tiekti kaip šaltą užkandį, bet aš dažniausiai dar trumpai apkepinu sausoje keptuvėje iš visų pusių, tada pabarstytau pipirais ir tiekiu kaip be galo gardžią karštą užkandėlę.