Pirmiausiai reikia ant mažos ugnies ištirpinti sviestą ir sudėti mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą. Viską gerai maišyti tol, kol bus vientisa masė.
Tuomet dubenėlį palikite, kad atvėstų, o tuo metu išplakite kiaušinius su cukrumi. Suberkite miltus, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir dar kartą viską išmaišykite.
Galiausiai supilkite jau pravėsusį sviesto bei šokolado mišinį. Tada imkite kepimo skardą, ją ištepkite sviestu ir užpilkite pusę turimos tešlos, suberkite nuluptas ir skiltelėmis supjaustytas kriaušes, o ant viršaus supilkite likusią masę.
Šaukite į jau iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite ne ilgiau kaip penkiasdešimt minučių.
Nuostabiai traškus paviršius. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra. Galima valgyti ir karštą su ledais ir šaltą.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!