Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 gūželė | romaninių salotų (arba Iceberg ar pekino kopūsto) | |
1 skardinė | konservuotų kukurūzų (apie 340g, naudojau Bonduelle) | |
400 gramų | žaliųjų žirnelių (naudojau Bonduelle šaldytus, bet tinka ir konservuoti) | |
1 vienetas | žiedinių kopūstų (vidutinio dydžio) | |
100 gramų | šaltai rūkytos šoninės (nebūtina, naudojau plonai pjaustytą) | |
200 gramų | čederio sūrio (arba fermentinio) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
1 sauja | juodųjų alyvuogių (nebūtina, bet labai tinka, naudojau Bonduelle) | |
2 saujos | petražolių (arba svogūnų laiškų) | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | sviesto (nebūtina) | |
Padažui: | ||
200 gramų | majonezo (arba kreminio sūrio, žr. patarimus) | |
200 gramų | graikiško jogurto |