1.
Pirmam sluoksniui kivių skonio želė miltelius užpilu 300 ml vandens, maišau, kol ištirps.
2.
Persikų puseles perpjaunu pusiau.
3.
Želėje pamirkau persikus ir gervuoges ir dėlioju formoje. Užpilu želė ir palieku stingti šaldytuve.
4.
Antram sluoksniui pienu užpilu želatiną, palieku 10 minučių išbrinkti. Ištirpinu garų vonelėje: indelį su želatina statau į didesnį puodą su verdančiu vandeniu taip, kad mažesnio indo dugnas neliestų vandens. Maišau, kol želatina visiškai ištirps (neužvirinkite!).
5.
Elektriniu plakikliu išplaku kreminę varškę su cukraus pudra, citrinų sultimis ir kokoso drožlėmis. Plakant, plona srovele supilu atvėsusią želatiną. Išmaišau.
6.
Atsargiai supilu ant sustingusio pirmo sluoksnio. Palieku stingti šaldytuve.
7.
Trečiam sluoksniui miško uogų skonio želė miltelius užpilu šilto 300 ml vandens, maišau, kol ištirps. Palieku atvėsti.
8.
Atvėsusią želė atsargiai užpilu ant sustingusio antro sluoksnio. Palieku stingti šaldytuve.
9.
Pagrindui pienu užpilu želatiną, palieku 10 minučių išbrinkti. Ištirpinu garų vonelėje: indelį su želatina statau į didesnį puodą su verdančiu vandeniu taip, kad mažesnio indo dugnas neliestų vandens. Maišau, kol želatina visiškai ištirps (neužvirinkite!).
10.
Mėlynių uogienę sutrinu iki vientisos masės. Sudedu varškę ir išplaku elektriniu plakikliu.
11.
Plikytus sausainius supjaustau į keturias dalis ir sudedu į varškės masę, išmaišau.
12.
Plakant, plona srovele, supilu atvėsusią želatiną. Išsuku.
13.
Atsargiai sudedu ant sustingusio trečio sluoksnio. Palieku stingti šaldytuve.
14.
Ant sustingusios uždėti lėkštę, apversti, formą šiek tiek "atitraukti" nuo deserto ir atsargiai nuimti.