Autorius apie receptą:
Labai, labai skanus užkandis tiek karštas, tiek šaltas. Visada jį darome progai pasitaikius ir jis labai greitai dingsta iš lėkščių.
Labai, labai skanus užkandis tiek karštas, tiek šaltas. Visada jį darome progai pasitaikius ir jis labai greitai dingsta iš lėkščių.
Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
1 vienetas
prancūziško batono
250 gramų
pievagrybių
120 gramų
fermentinio sūrio
4 skiltelės
česnako
pagal poreikį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nulupame, supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Sūrį sutarkuojame burokine tarka, česnaką supjaustome, sutriname arba smulkiai sutarkuojame.
2.
Visus ingridientus sumaišome ir įdedame majonezo. Paruoštą masę tepame ant riekelėmis supjaustyto prancūziško batono.
3.
Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol batonas apskrus ir sūris išsilydys.