1.
Šaltą sviestą supjaustyti ar sutarkuoti ir su miltais sutrinti tarp pirštų iki drėgno smėlio trupinių konsistencijos.
2.
Kefyrą sumaišyti mielėmis ir druska. Supilti į miltų ir sviesto trupinius, užminkyti tešlą, uždengti ir palikti šaldytuve 2 valandoms arba ilgiau. Galima užminkyti ir iš vakaro.
3.
Išimti tešlą iš šaldytuvo, perminkyti ir padalinti į 4 arba 8 dalis, priklauso, kokio dydžio ragelių norėsite. Iš tešlos gabalėlių iškočioti 30 arba 22 centimetrų skersmens apskritimus. Kočioti ant pamiltuoto paviršiaus.
4.
Padalinti apskritimus į 8 dalis ir kiekvieną dalį susukti pradedant nuo plačiosios pusės į vidurį.
5.
Dėti ragelius į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 170-180 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Karštus ragelius apvolioti cukraus pudroje.