Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Salotoms: | ||
100 gramų | salotų mišinio (arba špinatų lapelių) | |
2 vienetai | burrata sūrio (nedidelių kamuoliukų) | |
200 gramų | braškių | |
5 griežinėliai | vytinto kumpio (nebūtina, aš naudojau plonai pjaustytą prosciutto) | |
1 saujelė | migdolų (arba kitokių mėgiamų riešutų ar sėklų) | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų (nebūtina) | |
Padažui: | ||
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
3 šaukštai | balzaminio acto | |
1 šaukštelis | dižono garstyčių | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (ar 0.5 a.š. raudonėlio arba čiobrelių) | |
1 skiltelė | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |