Autorius apie receptą:
Puikus desertas kitaip - iš saldžiųjų bulvių. Cinamoninis, kvapnus ir labai skanus.
Puikus desertas kitaip - iš saldžiųjų bulvių. Cinamoninis, kvapnus ir labai skanus.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
saldžiųjų bulvių
200 mililitrų
kefyro
70 gramų
maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas
cinamono
1 šaukštas
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti pailgomis lazdelėmis.
2.
Į vieną dubenėlį supilti kefyrą, į kitą suberti cinamoną, džiūvėsėlius ir cukrų.
3.
Kiekvieną lazdelę pamirkyti kefyre, tuomet apvolioti džiūvėsėlių mišinyje ir išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
4.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Skanaus!