Autorius apie receptą:
Tokias salotas gaminu, kai norisi kažko lengvo, egzotiško, bet kartu sotaus ir nesudėtingo.
Tokias salotas gaminu, kai norisi kažko lengvo, egzotiško, bet kartu sotaus ir nesudėtingo.
Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
rūkytų vištienos blauzdelių
1 vienetas
kininių kopūstų
(kietosios dalies)
150 gramų
raudonų vynuogių
150 gramų
žaliųjų vynuogių
3 šaukštai
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustome, vynuoges perpjauname pusiau (jei yra sėklų - pašaliname), susmulkiname pekino kopūsto kietąją dalį.
2.
Viską suberiame į dubenį, dedame majonezo ir atsargiai išmaišome.