Risotto su saliamiu ir žirneliais

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Risotto su saliamiu ir žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
40 g šoninės
3 šaukštai sviesto
250 g ryžių
800 ml karšto sultinio
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
300 g žaliųjų žirnelių
200 g minkšto saliamo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti smulkiais kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinti, kol suspirgės, sudėti sviestą, svogūnus, česnakus ir troškinti, kol suminštės.
Suberti ryžius ir šiek tiek pakepinti nuolat maišant. Supilti mėsos sultinį, užvirinti, pagardinti ir troškinti uždengtame puode.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos suberti žirnelius, po to suberti plonais griežinėliais supjaustytą dešrą.
Troškinį pagardinti druska ir prieskoniais, jei reikia, įpilti dar mėsos sultinio - valgis bus sultingas.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital