1.
Rabarbarus nuplauti ir nulupti, tuomet rabarbarus supjaustyti mažais gabalėliais, suberti į puodą.
2.
Į puodą su rabarbarais berti cukrų, išmaišyti medine arba silikonine mentele ir palikti pastovėti 15-20 minučių iki kol rabarbarai išskirs šiek tiek sulčių.
3.
Kai sultys išsiskirs, įjungti kaitrą ir užvirti, virti 1-2 minutes, tuomet nukelti nuo kaitros ir nugriebti susikaupusias putas. Palikti uogienę 10-15 minučių ant silpnos kaitros, tuo metu rabarbarų gabalėliai prisisotins sirupu.
4.
Tuo tarpu nulupti bananus ir supjaustyti griežinėliais. Jei nemėgstate bananų gabalėlių uogienėje, galite bananus tiesiog sutrinti.
5.
Į puodą su rabarbarais sudėti bananus ir kaitinti ant nedidelės kaitros 10 minučių, atsargiai maišant.