Autorius apie receptą:
Rozmarinas nėra tarp mano mėgstamiausių prieskoninių žolelių, bet paskutiniu metu vis labiau su juo susidraugauju. Šis kompotas iš tiesų yra puikus!
Rozmarinas nėra tarp mano mėgstamiausių prieskoninių žolelių, bet paskutiniu metu vis labiau su juo susidraugauju. Šis kompotas iš tiesų yra puikus!
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
rabarbarų
2 šaukštai
cukranendrių cukraus
1 šakelė
rozmarino
1 litras
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rabarbarus nulupame ir supjaustome 2-3 cm pločio gabaliukais.
2.
Į verdantį vandenį beriame rabarbarus ir cukrų. Verdame 3-5 minutes. Į kompotą dedame rozmarino šakelę ir verdame dar 3 minutes. Nuimame nuo ugnies ir atvėsiname.