Pyragėliai su daržovėm ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pyragėliai su daržovėm ir pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3-4 stikl. miltų,
1 stikl. kefyro,
2 kiaušinių,
2 a.š. cukraus,
1 a.š. druskos,
0,3 a.š. sodos.
Aliejaus kepimui - apie 2 stikl.
Įdarui:
2 morkų,
1 svogūno,
pievagrybių pagal skonį
pipirų, druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pasiruošiam įdarą:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną bei pievagrybius apkepti, pagardinti pipirais ir druska. Paliekam vėsti.
Tešlos paruošimas:
Sodą nugesiname kefyre, viską sudedame, išminkome tešlą. Tešla turi būti nekieta, nes tada iškepti pyragėliai bus kieti.

Tešlą plonai iškočiojame ir susiradę maždaug 8 cm skersmens puodelį ar formelę, išspaudžiam apskritimus, tada dedame įdarą, likusiais apskritimais uždengiam, tvirtai apspaudom kraštelius, kad suliptų. Tada paimkite maždaug 7 cm skersmens formelę ir išspauskite pyragėlius. Galima šito ir nedaryti, bet jei norite tobulos formos pyragėlių – verta pažaisti.

Kepti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
inesa
2015-07-16 18:44
Superinis receptas. Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital