Pasiruošiam įdarą:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną bei pievagrybius apkepti, pagardinti pipirais ir druska. Paliekam vėsti.
Tešlos paruošimas:
Sodą nugesiname kefyre, viską sudedame, išminkome tešlą. Tešla turi būti nekieta, nes tada iškepti pyragėliai bus kieti.
Tešlą plonai iškočiojame ir susiradę maždaug 8 cm skersmens puodelį ar formelę, išspaudžiam apskritimus, tada dedame įdarą, likusiais apskritimais uždengiam, tvirtai apspaudom kraštelius, kad suliptų. Tada paimkite maždaug 7 cm skersmens formelę ir išspauskite pyragėlius. Galima šito ir nedaryti, bet jei norite tobulos formos pyragėlių – verta pažaisti.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.