Autorius apie receptą:
Pusryčiams, desertui ar vaikystę menančiai vakarienei, šilkinė kremiška košė nupieš šypseną jūsų veide. Valgykite dar šiltą, kambario temperatūros arba visai
Pusryčiams, desertui ar vaikystę menančiai vakarienei, šilkinė kremiška košė nupieš šypseną jūsų veide. Valgykite dar šiltą, kambario temperatūros arba visai šaltą. Jei leisite košei kaip reikiant užšalti, ji labai sutirštės ir sukietės, o jei norite, kad vėl būtų kremiška ir švelni, įpilkite truputį pieno ir vėl pašildykite.
(...daugiau)(...mažiau)Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 stiklinės
pieno
1 stiklinė
apvaliųjų ryžių
2 saujos
braškių
3 šaukštai
cukraus
1 šaukštas
sviesto
1 pakelis
vanilinio cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į vidutinio dydžio puodą berkite ryžius, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir supilkite pieną.
2.
Statykite puodą ant vidutinio stiprumo liepsnos, kai užvirs sumažinkite liepsną ir vis maišant virkite, kol ryžiai išvirs ir košė sutirštės.
3.
Nukėlus nuo ugnies, įmaišykite šaltą sviestą, kol šis visai ištirps.
4.
Padalinkite į dubenėlius ir papuoškite braškėmis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"