Tešlos gaminimas: miltus sumaišome su druska, sudedame kubeliais supjaustytą sviestą ir grietinę. Minkome rankomis, kol gauname vientisą elastingą tešlą. Paliekame 20 minučių.
Po to tešlą įtiesiame į kepimo formą. Kraštus užkeliame, kad įdaras neišbėgtų.
Įdaro gaminimas: įkaitiname aliejų ir pakepiname susmulkintą svogūną 3 minutes. Į keptuvę sudedame grybus ir pakepiname dar apie 5 minutes. Jei neturite miško grybų, tinka pievagrybiai.
Išplakame kiaušinius su pienu, prieskoniais. Įmaišome grybus ir kepintus svogūnus bei petražoles.
Supilame įdarą ant tešlos.
Kepame 180-200° C laipsnių orkaitėje apie 35-45 minutes.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)