Autorius apie receptą:
Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus.
Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus.
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai
persikų
90 mililitrų
vandens
90 gramų
cukraus
0.5 vieneto
citrinų
1 šaukštelis
malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Persikus supjaustome skiltelėmis ir užšaldome.
2.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą - sumaišome, užverdame, nukeliame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.
3.
Į smulkintuvo indą dedame šaldytus persikus, pilame sirupą su citrinos sultimis ir beriame cinamoną. Sutriname iki vientisos masės.