Suplakite mikseriu kiaušinius, druską ir vanilę. Po to, plakdami supilkite 3/4 puodelio cukraus, plakite kol masė pasidarys puri. Supilkite mišinį pyragams; plakite nedideliu greičiu, kol komponentai susimaišys. Supilkite tešlą į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą 40x25x2,5 cm kepimo skardą.
Kepkite 200 C orkaitėje 8-10 minučių arba kol pagels ir pyragas lengvai paspaustas viduryje atsitiesia. Išimkite pyragą iš padėklo ir suvyniokite į rankšluostį, pabarstytą miltiniu cukrumi. Suvyniokite rankšluostį ir pyragą į spiralę, pradėdami nuo trumpojo krašto. Atvėsinkite ant vielinio padėklo.
Tuo tarpu supilkite romą į persikus; atidėkite. Suplakite grietinėlę su 1/2 puodelio cukraus. Išvyniokite pyragą; nuimkite rankšluostį. Nusausinkite persikus. Patepkite pyragą puse suplakto kremo; sudėkite nusausintus persikus. Sudėkite likusį plaktą kremą. Suvyniokite pyragą. Padėkite ant serviravimo lėkštės siūle žemyn. Galima pabarstyti miltiniu cukrumi. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Pervežkite šaldiklyje.
Patiekdami supjaustykite gabaliukais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)