Autorius apie receptą:
Ridikėliai ir daigai - pavasario pranašas! Sultingi špinatų lapeliai, maži raudoni pomidoriukai, sotumo suteikianti lašiša ir balansuojantis acto kremas. Viskas kartu -
Ridikėliai ir daigai - pavasario pranašas! Sultingi špinatų lapeliai, maži raudoni pomidoriukai, sotumo suteikianti lašiša ir balansuojantis acto kremas. Viskas kartu - puikios spalvotos salotos!
(...daugiau)(...mažiau)Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 gramų
špinatų
50 gramų
sūdytos lašišos
5 vienetai
vyšninių pomidorų
5 vienetai
ridikėlių
1 saujelė
anakardžių riešutų
1 saujelė
daigų
1 šaukštas
balzamiko kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Anakardžių riešutus lengvai pakepinkite sausoje keptuvėje.
2.
Ridikėlius supjaustykite riekelėmis. Pomidorus supjaustykite per pusę.
3.
Sudėkite visus ingredientus. Pašlakstykite balzaminio acto kremu. Skanaus!
Patarimai:
•
Daigai čia atlieka papuošimo ir vitaminų funkciją (padidina maistinę vertę). Čia naudojau gražgarsčių daigus, galite naudoti turimus (brokolių, pipirnės ar kitokius), o jei neturite, salotos pavyks ir be jų.
•
Salotoms labai tinka šis balzaminio acto kremas, tačiau jei norite, galimas ir kitoks užpilas.
•
Nebijokite įdėti saują anakardžių riešutų. Jie papildo salotas, suteikia papildomos maistinės vertės ir balanso. Tikrai puikiai dera su lašiša ir daržovėmis.