Autorius apie receptą:
Labai paprastas receptas, bet agurkai išeina tobulo skonio ir traškūs. Nereikia virti marinato.
Labai paprastas receptas, bet agurkai išeina tobulo skonio ir traškūs. Nereikia virti marinato.
Edita
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
pagal poreikį
agurkų
2.5 šaukšto
acto 9%
1 šaukštas
druskos
1 šaukštas
cukraus
1 pundelis
krapų žiedynų
1 sauja
vyšnių lapų
1 lapas
krienų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išsiplauname ir iškaitiname 1 litro talpos stiklainius.
2.
Agurkus gerai nuplauname ir užpilame verdančiu vandeniu.
3.
Į stiklainį dedame žalumynus, pilame actą, beriame druską, cukrų. Pridedame gausiai agurkų, užpilame verdančiu vandeniu ir užsukame.