Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | vištienos krūtinėlės (2 gabalėlių) | |
1 gūželė | romaninių salotų (didesnė, arba kitokių tvirtų salotų) | |
4 riekelės | šviesios duonos (tinka čiabata, forminė ar kt.) | |
30 gramų | kietojo sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Grand Reserve) | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
pagal skonį | prieskonių vištienai | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
Padažui: | ||
220 gramų | majonezo (kokybiško, žr. patarimus) | |
40 gramų | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto, naudojau VILVI Memel Grand Reserve) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
3 šaukštai | vandens (arba pieno) | |
2 vienetai | ančiuvių (žr. patarimus) | |
1 šaukštelis | dižono garstyčių | |
1 šaukštelis | vorčesterio padažo | |
1 skiltelė | česnako (nedidelė) | |
0.5 šaukštelio | pipirų |